Skrev för någon vecka sedan om Martins katastrof-lunch. Blodpudding, tomat, paprika, ägg, inga kryddor - allt stekt, i en salig blandning serverat med isbergssallad och turkisk youghurt.
På SKOJ slog jag upp Studentkokboken här om dagen och fick upp ett recept som jag tyckte Martin skulle göra till middag. Och VAD kommer upp, om inte Grevens Burgare:
- 4 skivor franskbröd
- 4 skivor BLODPUDDING
- 2 ostskivor
- Skivad tomat
- Salladsblad
- Ketchup
Gör såhär:
Rosta bröder, stek blodpuddingen. Lägg ihop alla ingredienser till två maffiga dubbelburgare.
För det första stod detta stod under katergorin MAT. Jag kallar inte detta mat. Och för det andra finns det bara ett sätt att äta blodpudding, och det är med lingonsylt och inget annat.
torsdag 26 februari 2009
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar